Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skb – København

Webredaktør, udgivet d. 30. august, 2020

Optakt Bambusa Kvindeligaen, Skanderborg Håndbold – København Håndbold, mandag d. 31/8 kl. 19.00 i Fælledhallen  

Mandag aften venter endnu et opgør i et hæsblæsende opstarts program. København håndbold kommer på besøg i Skanderborg og vi glæder os som altid meget til at gå på gulvet på hjemmebane.

København har op til denne sæson bevaret en stor del af stammen fra den seneste sæson, hvor de inden Corona pandemien afsluttede turneringen, havde præsteret utrolig flot. Københavnerne kommer som altid med en utrolig fart i kontrafasen og det handler om for os at komme hjem og modstå det tryk de kommer med. Dernæst skal vi defensivt som altid holde et vågnet øje med Mia Rej, der styrer det københavnske angreb med hård hånd.

Det bliver en kæmpe udfordring for os mandag aften, og vi får det uden tvivl enorm svært i begge ender af banen. Vi skal forsøge at forsvare det vi står for som hold og spille disciplineret i den første hjemmekamp i ligaen i denne sæson. Vi er måske underdogs til kampen, men vi vidste sidste år da København kom på besøg at de skulle præstere deres yderste for at få noget med hjem fra Skanderborg.  

Vi ønsker dommere, København og tilskuere en rigtig god kamp!

Kommer du? så husk at registrere dig på COVID-19 registreringslisten her:

https://forms.gle/6yuFs4AzXEsipkx69

Covid-19 retningslinjer i Fælledhallen: Husk at holde afstand ved køb af billetter og sprit af inden du går ind i hallen for at finde din plads, hurtigst muligt. Udehold indgang A og Hjemmehold indgang B.

Publikum opfordres til at blive siddende på deres pladser under kampen og udvise ansvarlig opførsel før, under og efter kampen.

Køb drikkevarer inden at du sætter dig og hold god afstand i køen.

Publikum opfordres ligeledes til at forlade hallen hurtigst muligt efter kampen og rydde op efter sig, så ingen andre skal røre ved øl- og/eller kaffebæger, foldeklapper og kampprogrammer osv.

Gæster der udviser symptomer på Covid-19 bør ikke møde frem, eller forlade spillestedet straks man føler sig syg.

Vi anbefaler at downloade appén “Smittestop”

Husk at komme i god tid, så der ikke opstår for lang kø ved billetsalget.

Se retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen her: https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar?fbclid=IwAR1289X94CpbZsEEWRDBEXhvYhAUto0XvMpwVHpvr7k8kWi-OZD-G5TX7nM
I tilfælde af at der har været et udbrud at Covid-19 i hallen under en af vores kampe, vil vi gøre alt for at kontakte dig. Du kan dog for en sikkerheds skyld holde dig orienteret på vores hjemmeside.

I Fælledhallen er der mulighed for at udeholdets fans kan komme ind med omkring 100 personer, de skal helst på forhånd registrere sig på Covid-19 registreringslisten som ligger her oven over.

Billet købes ved indgangen for 50,- kr. med MobilePay. Der udleveres en vand/øl/kaffe i salgsboden i hallen, ved fremvisning af billetten.

Når I forlader hallen efter kampen foregår det via den tætteste nødudgang.
Dørene åbner kl. 18.00
Vi ses i hallen.

Website Security Test