Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt 1/8-finale Santander Cup

Webredaktør, udgivet d. 27. august, 2020

Optakt Santander cup 1/8, Skanderborg Håndbold – Odense Håndbold, fredag d. 28/8 kl. 18:30

Fredag aften brager det endelig igen løs på Fælled hvor vi går løs i 1/8-fianlen i Santander cuppen mod medalje aspiranterne fra Odense Håndbold. Odense har op til denne sæson skiftet mange spillere ud, men det har absolut ikke forringet kvaliteten på det fynske mandskab. Tilskuerne kan derfor fredag aften glæde sig til at se mange både danske og internationale landsholdsspillere i aktion.

For os bliver det dejligt at komme i gang på hjemmebane og vi ser frem til at møde et hold af Odenses kaliber. Kampene i Santander cup har altid lidt deres eget liv, og vi vil derfor bruge kampen lidt som endnu en forberedelse frem mod at præstere godt i ligaen. Vi har stadig meget arbejde foran os i forhold til at spille holdet endnu tættere sammen og derfor skal vi også arbejde stenhårdt på dette fredag aften. Når det er sagt skal Odense dog ikke have det mindste foræret fredag aften, og vil kæmpe helt vildt for at modstå det pres de kommer med.

Vi ved at vi mod topholdene rent defensivt kan stå fint imod hvis vi yder på 100 procent alle sammen og er opmærksomme på at give hinanden en god sikkerhed. Vi håber på en god opbakning på Fælleden fredag aften, og ser frem til at komme i kamp igen.

Link til Covid-19 deltagerliste: https://forms.gle/v3gMT3nwyagyArxk6

Vi ønsker Odense, dommerne og publikum en rigtig god kamp

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Covid-19 retningslinjer i Fælledhallen:Husk at holde afstand ved køb af billetter og sprit af inden du går ind i hallen for at finde din plads, hurtigst muligt. Udehold indgang A og Hjemmehold indgang B.

Publikum opfordres til at blive siddende på deres pladser under kampen og udvise ansvarlig opførsel før, under og efter kampen.

Køb drikkevarer inden at du sætter dig og hold god afstand i cafékøen.

Publikum opfordres ligeledes til at forlade hallen hurtigst muligt efter kampen og rydde op efter sig, så ingen andre skal røre ved øl- og/eller kaffebæger, foldeklapper og kampprogrammer osv.

Gæster der udviser symptomer på Covid-19 bør ikke møde frem, eller forlade spillestedet straks man føler sig syg.

Vi anbefaler at downloade APPén “Smittestop”

Husk at komme i god tid, så der ikke opstår for lang kø ved billetsalget.

Se retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen her: https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar?fbclid=IwAR1289X94CpbZsEEWRDBEXhvYhAUto0XvMpwVHpvr7k8kWi-OZD-G5TX7nM
I tilfælde af at der har været et udbrud at Covid-19 i hallen under en af vores kampe, vil vi gøre alt for at kontakte dig. Du kan dog for en sikkerheds skyld holde dig orienteret på vores hjemmeside.

I Fælledhallen er der mulighed for at udeholdets fans kan komme ind med omkring 100 personer, de skal helst på forhånd registrere sig på Covid-19 registreringslisten som ligger her oven over.

Billet købes ved indgangen for 50,- kr. med MobilePay. Der udleveres en vand/øl/kaffe i salgsboden i hallen, ved fremvisning af billetten.

Når I forlader hallen efter kampen foregår det via den tætteste nødudgang.
Dørene åbner kl. 18.00
Vi ses i hallen.

Website Security Test