Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nyt Sportschefteam

Jeanette, udgivet d. 21. august, 2020

Torben Vævers død kom som et lyn fra en klar himmel. Alle tanker gik til Torben og hans nærmeste, som pludselig stod uden sin mand, sin far, sin morfar, sin søn og sin gode ven. Det efterlod også Skanderborg Håndbold i et vakuum da Torben om nogen var en klubmand, som løste et utal af opgaver.

En af disse opgaver var som sportschef, hvor han havde sportslige ansvar for Skanderborg Håndbolds ligaherrer. Dette ansvar skal videregives til en ny person, eller rettere sagt flere personer, da det nye sportslige setup kommer til at bestå af et sportschefteam, med fire velkendte ansigter i Skanderborg Håndbold.

Ny sportschef og øverst ansvarlig for de sportslige resultater bliver Karsten S. Nielsen, som har været en del af Skanderborg Håndbold i de seneste seks år. De første to år som en del af ligatruppen. Efterfølgende har Karsten været medlem af bestyrelsen, medlem af eliteudvalget og det sportslige udvalg. Karsten træder ud af bestyrelsen og udvalgene for at kunne varetage ansvaret som sportschef og ikke mindst holde fokus på de sportslige resultater og setuppet omkring Skanderborg Håndbolds ligaherrer.

Preben Skovsgaard, som har været en del af Skanderborg Håndbold i otte år som bestyrelsesmedlem og assisterende sportschef, forbliver en del af sportschef teamet. Preben er for Skanderborg Håndbold en stor kapacitet på ledelse, forhandling og udvikling. Derudover er Preben en meget vellidt person i hele klubben. Foruden Prebens aktive arbejde i klubben har han været sponsor i Skanderborg Håndbold de seneste 20 år, gennem sin virksomhed Skan-Data A/S.

En af Skanderborg Håndbolds kompetitive styrker er håndboldakademiet – Skanderborg Håndbold Elite Akademi (SHEA). Mikkel Voigt, som er talentansvarlig på SHEA bliver en fast del af sportschef teamet. Mikkel bringer en enorm mængde håndboldfaglig viden, men er derudover en af de personer i Danmark, som har størst føling med hvad der rører sig i ungdomshåndbold i hele Skandinavien.
Mikkel har ligeledes tidligere været træner på højeste niveau, da han med succes trænede Skanderborg Håndbolds ligadamer fra 2015 til 2017.

Morten Kirk Olesen kom til Skanderborg i 2011 og knapt fik klubben taget afsked med ham som ligaspiller i 2020 før han indtager en ny rolle. Det har hele tiden ligget i kortene at Morten skulle have en rolle i Skanderborg Håndbold den dag håndboldskoene blev lagt på hylden. Nu er den rolle fundet, da Morten indtræder i sportschef teamet. Morten bringer en massiv erfaring fra et langt håndboldliv på øverste hylde, samt sin uddannelse og erfaring indenfor fysioterapi. Morten har altid været utrolig vellidt og respekteret i Skanderborg Håndbold, hvilket i høj grad også gør sig gældende blandt modspillere.

Det nye sportschefteam har altså allerede sammenlagt mere end 30 års erfaring, ikke bare fra håndbold generelt, men fra Skanderborg Håndbold, enten som spiller, træner eller bestyrelsesmedlem.
Karsten, Preben, Mikkel og Morten har påbegyndt arbejdet frem mod en meget spændende sæson og de begynder allerede nu at sætte sit eget præg på klubben og sætte en retning for Skanderborg Håndbolds ligaherrer.

Fremadrettet kontakt til sportschef teamet foregår via mail (hse@skbhaandbold.dk). Derudover rettes spørgsmål angående det sportslige setup til Karsten S. Nielsen på: 23 41 52 05.

Skanderborg Håndbold

Website Security Test