Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Natur-Drogeriet A/S forlænger som GULD Partner

Webredaktør, udgivet d. 6. august, 2020

Vores langvarige og trofaste samarbejdspartner Natur-Drogeriet A/S har valgt at fortsætte som GULD Partner – et samarbejde vi begge er meget stolte af! Derudover er de også personlige sponsorer for Mathias Smed.

Direktør Jan Rathcke udtaler:

Skanderborg Håndbold er Kommunens stolthed inden for sport. Der bliver gjort et stort stykke arbejde for alle spillerne fra ung til voksen, fra bredde til Elite. Det vil vi selvfølgelig gerne støtte. Samtidig kan vi se en god sammenhæng i, at vores produkter kan være gode for spillerne. Kosttilskud kan vi være med til at forebygge eventuelt helbredsmæssige udfordringer for bedre ydeevne nu og når sportskarrieren går på hæld. Vi er nu personlig sponsor for den grønne forsvarsbastion, Mathias Smed, hvilket også giver god mening, når vi i mange år har produceret og solgt Urte-pensil – kroppens grønne forsvar.”

Mathias Smed og Jan Rathcke
Website Security Test