Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mødet med BSH gav nederlag

Jeanette, udgivet d. 24. august, 2020

Den sidste træningskamp for ligaherrer inden den første afgørende kamp på fredag i 1/8 dels finalerne i Santander Cup mod Team Sydhavsøerne, var mod BSH fredag eftermiddag i Jysk Arena.

Det var et meget fornyet BSH mandskab der stillede op med cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen i spidsen. På mål havde de deres nye målvogter Johan Sjöstrand inde fra kampens start. Han var med til at gøre det svært for vores angribere i 1. halvleg, hvor vi kun kom på 10 scoringer.

Morten Balling blev sparet efter hans lille uheld i kampen mod AGF og under opvarmningen vred Marcus Mørk om, og blev også holdt ude hele kampen.

Så det var igen med den unge garde på banen, som igen blev anført af en meget velspillende Thomas Arnoldsen, som i kontraspillet og det etablerede angrebsspil gjorde det rigtig flot med gode afslutninger og assist til stregspillerne.

Vi fulgte altså pænt med også i forsvaret, hvor vores målvogter dog ikke nåede samme redningsprocenter som i de tidligere kampe.

I 2. halvleg hvor vi var nede med 4 ved pausen – 14-10 – kom vi pænt fra land. I denne kamp blev der også skiftet ud, så de unge igen var tydelige på banen, og fløjene fik lige meget spilletid.

Midt i 2. halvleg måtte Mathias Smed også trække sig, alligevel var vi ved at få kontakt ved stillingen 20-19, men så strammede hjemmeholdet igen op, og skabte afstand til slutresultatet på 29-26.

Et resultat der gav et godt billede af bredden og dermed styrken på vort mandskab, inden vi tager fat i Maribo Hallen på fredag kl. 20:00.

Den planlagte kamp mod Lemvig/Thyborøn tirsdag aften i Ry hallen er blevet aflyst, da Lemvig-Thyborøn Håndbold også skal spille pokalkamp inden turneringsstart.

De 26 scoringer blev fordelt således: Thomas Sommer Arnoldsen 9, Cornelius Kragh 6, Mads Kalstrup 4, Hàkun Teigum 3, Mike Haack 2, Nicolai A. Nielsen og Mathias Bitch hver 1.

For referat: Jens Christensen

Website Security Test