Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Lokalt talent får kontrakt

Webredaktør, udgivet d. 3. august, 2020

Skanderborg Håndbold har indgået en et-årig aftale med Magnus Haubro Jensen.

Den 18-årige bagspiller har igennem de seneste otte sæsoner trukket den grønne trøje over hovedet og gået på banen med Skanderborg-logoet på brystet – det forsætter han heldigvis med!

Med afsæt i vores gode naboer fra Ry Håndbold kom Magnus til Skanderborg Håndbold, hvor det siden også er blevet til fire sæsoner på SHEA. På akademiet har Magnus udviklet sit talent samtidig med at han i juni blev student fra Skanderborg-Odder Handelsgymnasium.

Som ungdomsspiller har Magnus deltaget ved både EM og VM for Danmark, hvor det eksempelvis er blevet til VM-bronze og mange gode præstationer. Sidste år fik Magnus ligeledes muligheden for at dufte til Håndbold Ligaen og Santander Cup, da Nick Rasmussen ved flere lejligheder føjede Magnus til sin trup.

På håndboldbanen får Ligaholdet tilknyttet en 18-årig bagspiller med et rigtig godt blik for spillet. Individuelt ser vi Magnus som en spiller med et meget stort potentiale på egne angrebskompetencer men særligt også på det defensive område, hvor Magnus virkelig rummer stor kvalitet og evnen til at dække flere pladser i forsvaret på et højt niveau. Samlet set har Magnus rigtig gode forudsætninger for at blive en meget dygtig spiller i Håndbold Ligaen.

Det bliver en meget spændende udfordring, at blive indlemmet i truppen. Selvfølgelig har det altid været det, man har drømt om, når man har spillet i Skanderborg Håndbold og på SHEA. I min alder handler det om at udvikle sig som håndboldspiller hele tiden og det føler jeg virkelig, at jeg kan gøre i det set-up, jeg har i Skanderborg. Jeg glæder mig til at tage arbejdshandskerne på og gribe de chancer, der vil tilfalde mig,” siger Magnus selv om aftalen.

Vi er glade over at tilknytte endnu en spiller fra SHEA til Ligatruppen. Magnus Haubro Jensen har i sine år på SHEA vist sig som en meget dygtig ungdomsspiller og vi glæder os derfor til at følge hans første skridt ind i seniorhåndbolden.

Website Security Test