Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Hård medfart i træningskamp

Webredaktør, udgivet d. 5. august, 2020

Referat Skanderborg Håndbold – Silkeborg-Voel KFUM 18-28 (10-16)

Sæsonens blot anden træningskamp blev desværre med et nederlag til Skanderborg Håndbolds ligadamer til rivalerne fra Silkeborg-Voel. En kamp der dog gav en masse brugbare erfaringer:

Man skal aldrig hæfte sig ved resultater i træningskampe, hverken den ene eller den anden vej. Det, vi til gengæld gerne må hæfte os ved, er den læring vi fik gennem hele kampen. “Den kvalitet, vi skal have i samtlige aktioner, må vi lære af. Her har vi nogle ret klare parametre, vi kigger på, og over de næste uger skal vi nok få givet et stort ryk på dem. Vi har mange gode elementer i vores spil, men med stor udskiftning på holdet skal spillerne også lige finde hinanden i kampsituationer. Det synes jeg nu faktisk går hurtigere end forventet, så det er vi ret trygge ved. Næste mulighed for at forbedre os bliver så allerede på torsdag mod EH Aalborg, og det er jo rigtig dejligt, at vi får så tidlig en mulighed for at forbedre vores spil i kampsituationer” siger træner Peter Jagd

Første ligakamp i denne sæson spilles i Aarhus mod Aarhus United onsdag d. 26. august kl. 18:45. Første hjemmekamp på Fælleden er mandag d. 31. august kl. 19:00 mod København Håndbold

Website Security Test