Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

God præstation i sidste test

Webredaktør, udgivet d. 12. august, 2020

Referat Skanderborg Håndbold – Ringkøbing Håndbold 23-19 (10-11)

Tirsdag aften mødte Skanderborg Håndbolds ligadamer Ringkøbing Håndbold, der forventes at ligge i toppen af 1. Div., i en sidste test inden sæsonen starter. Det blev efter 2 x 30 minutter til en sejr til hjemmeholdet, men ikke mindst en god præstation og en masse erfaringer rigere.

Vi har fået rigtig mange nye spillere ind på holdet, som virkelig er begyndt at vise gode takter sammen. Helt som ventet fik vi derfor ikke leveret de præstationer i de første træningskampe, vi ville. Det begynder dog at se bedre og bedre ud, og specielt kampen i går aftes gav god tro på, at vi nok skal finde et højt niveau. Vi har stadig lidt vej til det niveau, vi helst gerne vil ramme, men efter fire gode træningskampe er vi blevet klogere på mange ting. Det giver os god tid til at arbejde på de ting, vi nu ved, vi har brug for at forbedre for at stå skarpt til den ’rigtige’ sæsonstart” siger træner Peter Jagd.

Første ligakamp i denne sæson spilles i Aarhus mod Aarhus United. Kampen er flyttet til tirsdag den 25. august kl. 19:00 i Ceres Park, hal 1. Første hjemmekamp på Fælleden er mandag d. 31. august kl. 19:00 mod København Håndbold.

Website Security Test