Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fløjtalent fra egne rækker fuldender truppen

Webredaktør, udgivet d. 12. august, 2020

Lasse Højgaard skal i den kommende sæson supplere Lars Skaarup på venstre fløj, når Skanderborg Håndbold krydser klinger med de øvrige hold i Håndboldligaen.

Den 1,92 høje venstre fløj har i de sidste seks sæsoner spillet ungdomshåndbold på øverste niveau i Skanderborg Håndbold og på SHEA. I disse år har Lasse gennemgået en meget stor udvikling og fået mange store oplevelser og udfordringer – men nu venter et nyt og spændende kapitel idet Lasse nu skal prøve sig selv af i Håndboldligaen.

I Lasse får Nick Rasmussen tilført en meget spændende og tildeles atypisk venstre fløj. Udover at være en meget dygtig afslutter fra hjørnet rummer Lasse nogle interessante kompetencer defensivt, som vil gøre springet ind i seniorverdenen lidt mindre omfattende i den ende af banen, hvor han eksempelvis kan dække flere positioner.

Jeg ser frem til de nye udfordringer med stor begejstring. Det er en stor – men også meget spændende – udfordring, at spille i Håndboldligaen med den grønne trøje trukket over hovedet. Mit udgangspunkt bliver at yde mit maksimale i de minutter, som tilfalder mig. Jeg vil bidrage til holdet i den daglige træning og gøre alt, hvad jeg kan for at være et godt supplement for Lars. Truppen har taget rigtig godt imod mig og jeg føler mig allerede som en del af holdet” siger Lasse om den nye tilværelse som yngste mand i ligatruppen.

Lasse er endnu et talent fra SHEA, der nu kommer op på ligaholdet med et stort talent og et lige så stort grønt hjerte. Vi glæder os over den talentudvikling som vi i øjeblikket er vidne til og ser frem til at følge Lasses udvikling i de nye rammer tæt.

Afslutningsvis vil vi appellere til at mange unge håndboldspillere – fra Skanderborg eller andre steder – spejler sig i disse unge drenge, som er gode eksempler på, at man kan komme meget langt, hvis man virkelig vil yde en indsats.

Website Security Test