Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fik løftet spillet i 2. halvleg

Webredaktør, udgivet d. 7. august, 2020

Referat EH Aalborg – Skanderborg Håndbold 24-25 (13-8)

Torsdag aften var Skanderborg Håndbolds ligadamer en tur til Aalborg for at spille sæsonens tredje træningskamp. En kamp der efter en dårlig første halvleg endte med en sejr i de sidste sekunder.

Skanderborgs ligadamer fik i første halvleg tilspillet sig flere fine chancer, men brændte afslutninger og lidt tekniske fejl i den sidste del af angrebet gav en pausestilling på 13-8 til hjemmeholdet fra EH Aalborg. Det blev der dog lavet om på i anden halvleg, og efter et tæt sidste kvarter kunne Stine Baun i de sidste sekunder af kampen sikre sejren.

Man skal stadig aldrig hæfte sig ved resultater i træningskampe, men at vi nu to gange har formået at vinde tætte opgør er en vigtig evne. Vi skal nok komme til at spille tætte kampe i år, og dér er det rigtig dejligt, at vi ser ud til at have det rette fokus til at kunne afgøre kampene til vores fordel.

Det spillemæssige udbytte var også fint. Selvom vi ikke har trænet men kun snakket om vores seneste træningskamp, fik vi alligevel rettet op på mange af de ting, vi havde behov for. Vi har et stykke vej endnu, men det var godt at se, hvor hurtigt vi rykker på spillet i øjeblikket” siger træner Peter Jagd.

Næste træningskamp er i Veng-hallen tirsdag den 11. august kl. 18:30 mod Ringkøbing Håndbold. Første ligakamp i denne sæson spilles i Aarhus mod Aarhus United onsdag d. 26. august kl. 18:45. Første hjemmekamp på Fælleden er mandag d. 31. august kl. 19:00 mod København Håndbold

Website Security Test