Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Endelig i kamp igen

Webredaktør, udgivet d. 24. august, 2020

Optakt Bambusa Ligaen, Aarhus United – Skanderborg Håndbold, tirsdag 25/8 kl. 19.00 i Ceres Park hal 1

Så venter en af de kampe man virkelig ser frem til, et vaskeægte lokalopgør mod Aarhus United. Derudover skal vi endelig ovenpå en ufattelig lang pause endelig i kamp igen. Vi har glædet os og set enormt meget frem til dagen, hvor vi endelig skulle spille en betydningsfuld kamp igen. Der venter uden tvivl tilskuerne en kamp fyldt med fight og en masse små kampe i kampen. Flere spillere og trænere på begge hold har tidligere har stået på den anden bane halvdel og nu er skiftet enten den ene eller anden vej.

Vi har siden vi startede den 17. juli arbejdet stenhårdt på at blive klar og vi er nået et godt stykke af vejen. Det ændrer dog stadig ikke på vi er et meget nyt hold og vi stadig har gang i en proces der vil tage tid. Vi ved godt vi ikke kommer til at spille 60 minutter fantastisk håndbold, men hvert et minut vi har sammen er værdifuldt og skal arbejde på at finde i hinanden mere og mere. Dernæst er Aarhus United på flere måder også et nyt hold med en ny bagkæde.

Vi skal mobilisere alt den energi vi har på at levere en indsats vi bagefter kan være tilfredse med.

Tirsdag aften skal vi turde og gå på mål og være aggressive, det er måske en kliche, man vi vil i den grad forsøge at slippe håndbremsen og se om vi kan skabe en god kamp.

Vi glæder os til at komme i kamp igen! 

Vi ønsker dommere, Aarhus United og tilskuere en rigtig god kamp!

 v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test