Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

a.hartrodt Denmark igen som GULD Partner

Jeanette, udgivet d. 31. august, 2020

Vi er utrolige glade og stolte over at speditionsvirksomheden a.hartrodt igen er at finde som GULD Partner hos Skanderborg Håndbold. Udover forlængelsen som GULD Partner, vil de i kommende sæson også være personlig sponsor for Cornelius Kragh.

Martin Fischer, Adm. Direktør udtaler:

”Som global virksomhed repræsenteret i mere end 50 lande verden over støtter vi mange steder de mindre lokale sportsklubber. Som lokal virksomhed i Skanderborg er det af samme grund vigtig for os at bakke op om Skanderborg Håndbold, som for byen og kommunen er en god fortælling”. Og fortsætter:

“Som familieejet firma deler vi mange af de værdier som Skanderborg Håndhold står for. Vi er stolte over at støtte en mindre klub, primært drevet af frivillige kræfter, som år efter år udfordrer de etablerede store klubber i toppen af Dansk håndbold”.

https://www.hartrodt.com/

Adm. Direktør Martin Fischer og Cornelius Kragh
Website Security Test