Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stine Holm forlader Skanderborg Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 31. juli, 2020

Ligadamernes højre fløj forlader til den kommende sæson klubben for at søge nye udfordringer.

Trænerteamet siger om afgangen:

Stine Holm har de sidste fire sæsoner i klubben haft en rigtig stor rolle på højre fløj. Hun har været et stort aktiv de seneste år, og været med til at bidrage til klubbens flotte resultater i Dameligaen – det sætter vi rigtig stor pris på. Nu var det så tid til at komme videre for Stine og give plads til nogle andre. Her glæder vi os til at få kørt Emilie Bech og Melina Kristensen ind på holdet og er sikre på, at de kommer til at løfte opgaven på flotteste vis

Vi takker Stine Holm for nogle gode år og ønsker hende held og lykke i fremtiden.

Website Security Test