Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg-blod på Ligaholdet

Webredaktør, udgivet d. 28. juli, 2020

18-årige Thomas Sommer Arnoldsen skal repræsentere Skanderborg Håndbold – i første omgang til 2023.

Thomas Sommer Arnoldsen har spillet i klubben siden han var 4 år gammel. Han har været en del af ungdomsarbejdet i Skanderborg Håndbold og den målrettede talentudvikling på SHEA – hvor han de sidste to sæsoner har været boende elev.

Nu er tiden inde til at Thomas tager det næste spring ind i Håndbold Ligaen – som han også i efteråret 2019 fik lov at snuse lidt til, da cheftræner Nick Rasmussen gav ham vigtig erfaring i fem kampe.

I Thomas kommer Nick Rasmussen til at råde over en meget alsidig og stræbsom ung spiller. Overblikket har i ungdomsårene været det mest iøjnefaldende kendetegn, mens både egne værktøjer og fighterviljen bestemt heller ikke fejler noget.

Thomas siger selv: ”Jeg glæder mig rigtig meget til at spille ligahåndbold i den kommende sæson. Igennem de sidste to sæsoner har jeg trænet med ligaholdet og lært utrolig meget af de andre spillere og jeg ser derfor meget frem til at blive en del af holdet. Det betyder rigtig meget for mig at spille ligahåndbold for Skanderborg Håndbold og jeg vil bidrage med alt det jeg kan.”

Udover at være født og opvokset i Skanderborg er Thomas barnebarn til Jens Christensen, der har været formand i Skanderborg Håndbold siden 1987.

I Skanderborg Håndbold glæder vi os meget over aftalen. Det er ingen hemmelighed at Thomas har figureret højt på vores ønskeliste og vi ser derfor frem mod at kunne forsætte samarbejdet – og talentudviklingen. Thomas kender klubben og trænerteamet særdeles godt og vil let finde vej ind i truppen.

Website Security Test