Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Så er vi i gang…

Webredaktør, udgivet d. 26. juli, 2020

God afslutning på træningsuge 2.

Efter 4 måneders pause har herreligaspillerne og trænere nu været i gang i 2 uger hvor der har været samlinger hver dag. Spillerne er alle vendt flot tilbage fra pausen og har helt naturligt alle manglet at have en bold i hænderne, men det fik de så lørdag middag i Broager Sparekasse Skansen, hvor hjemmeholdet var modstanderen.

Altså et meget forstærket Sønderjyske mandskab med Jan Pytlick i spidsen som herretræner, efter mange år som dametræner. Det var således første kamp i en lang periode, og første kamp uden Morten Kirk Olesen og Jonas Samuelsson på fløjen. Men afløserne og de nye gjorde det fint i den spilletid de fik, hvor der dog var mest spilletid til den kendte startopstilling i forsvar og angreb – alle 15 mand var i gang og gjorde det rigtig godt.

Efter at vi var kommet bagud med 3-6 i 1. halvleg, blev der samlet godt op på tingene og via uafgjort blev det til en fortjent føring ved pausen på 15-10. En overgang i 2. halvleg førte ved med 23-13 og kampen sluttede helt fortjent med en sejr på 29-22 over Sønderjyske.

De mange mål blev fordelt på Kristian Bonefeldt med 8 scoringer, Mathias Bitch 4, Magnus Haubo 3, Cornelius Kragh 3, NIcolaj A Nielsen 2, Hakun Teigum 2, Lars Skårup 2, Mike Hack 2,Mads Kalstrup 1, Morten  Balling 1,  Marcus Mørk 1

Der er som skrevet samling og træning hver dag i en lang periode, og næste træningskamp er fredag den 31/7 ude mod Skjern.

Mandag den 3/8 er der kamp i Ålborg og den 5/8 møder vi Ribe-Esbjerg i forbindelse med en træningsweekend i Strib.

Website Security Test