Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse

Webredaktør, udgivet d. 11. juli, 2020

Thilde Boesen vender tilbage til Danmark

Efter to sæsoner i Tyskland vender stregspilleren Thilde Boesen tilbage til Danmark og trækker næste sæson den grønne trøje over hovedet. Thilde Boesen har tidligere spillet i bl.a. Horsens og Bjerringbro, men de seneste to sæsoner har tyske HC Rödertal haft fornøjelsen af den danske stregspiller – en spiller, som trænerteamet i Skanderborg Håndbold glæder sig til at få indlemmet i truppen.

Med tilføjelsen af Thilde står vi nu rigtig stærkt. Thilde kommer sammen med Mathilde Storgaard og Sarah Kirkeløkke til at udgøre trioen på stregen, og alle tre kommer til at supplere hinanden rigtig godt. Thilde kommer med en evne til at dække op med en masse fysik og skabe rummene bag forsvaret i vores angrebsspil. Med tre stregspillere får vi også ekstra gode muligheder for at bruge de rigtige kompetencer i både vores 7-mod-6-spil og overtal.

Efter nogle år i Tyskland kommer Thilde også hjem med en viden om, at hårdt arbejde betaler sig – en tilgang vi i Skanderborg Håndbold vægter meget højt. Vi er sikre på, at hun kommer til at passe perfekt ind på holdet, og glæder os bare til at komme i gang med Thilde og resten af truppen”.

Selv siger Thilde om hendes skifte til Skanderborg Håndbold.

”Da muligheden for at spille i Skanderborg bød sig, var jeg ikke i tvivl om, at det var tid til at vende hjem til Danmark. Jeg er spændt på at skulle prøve kræfter med ligaen. Det bliver helt sikkert en stor udfordring, men jeg tror på, at Skanderborg er det helt rigtige sted for mig at tage den udfordring op – et udviklende og professionelt træningsmiljø og en god klubkultur. Jeg glæder mig meget til at trække den grønne skanderborgtrøje over hovedet”.

Lige nu er Dameligatruppen på sommerferie, men starter træning igen d. 17. juli med Thilde i truppen. Første ligakamp i den kommende sæson spilles onsdag d. 26. august på udebane mod Aarhus United. Første hjemmekamp er mandag d. 31. august kl. 19:00 mod København Håndbold.

Website Security Test