Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nyt fra Herre-truppen og klubben

Webredaktør, udgivet d. 28. juli, 2020

Efter to ugers haltræning i uge 29 og 30, er vi nu for alvor klar til at tage hul på den nye sæson.

Vi vil i løbet af de næste par uger præsenterer de nye spillere i Herre-truppen og derudover er der også nyheder fra klubben.

I Skanderborg Håndbold er de nye ansigter hos herrerne alle kendte fra klubbens Akademi – SHEA. Det drejer sig om; Thomas Sommer Arnoldsen, Hakun Teigum, Magnus Haubo og Lasse Højgaard – alle 4 spillere har været i klubben i kortere eller længere tid, og alle spillere var i sidste sæson en del af træningsmiljøet omkring ligaherrerne.

De spillere som vi har taget afsked med, er Jeppe K. Hansen og Jonas Samuelsson. Jonas skal videre til Aalborg Håndbold – vi ønsker begge spillere god vind fremover.

Der er rigtig mange opgaver der har ligget fast hos Torben, og disse opgaver er vi i gang med at få fordelt på flere hænder – nye som gamle. Det bliver en svær opgave og en opgave hvor vi ikke forventer at kunne genskabe det samme høje niveau som vi lå på tidligere, og som var ét af kendetegnene for Skanderborg Håndbold, både i håndbold Danmark og hos pressen. Vi vil hen af vejen informere om hvor opgaverne vil blive placeret og løst fra.

Vi ser frem til at vi igen kan spille håndbold i hallen og glæder os meget til at se jer alle igen!

Med venlig hilsen

Jens Christensen, formand

Website Security Test