Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mindeord Aage Armann

Webredaktør, udgivet d. 17. juli, 2020

Aage Armann er sovet stille ind mandag den 13. juli 2020 på Skejby Sygehus efter at have fået 2 mindre hjerneblødninger for 4 uger siden, som han siden havde kæmpet for at komme over.

Aage Armann blev 82 år og vi har i rigtig mange år kendt Aage, som en meget stor håndboldelsker og en kapacitet på dommer og træner området. Han havde sine første kontakter til håndbolden i Skanderborg, da han en periode var træner for det bedste herrehold i Vrold Idrætsforening -altså før sammenlægningen i 1983.

Samtidig med og sidenhen havde Aage en lang karriere som dommer med en international karriere og han var således den ene af de 2 dommere der dømte den første kamp i Danmark med det nu kendte 2 -dommersystem. Han sluttede kort efter denne regel var indført sin dommergerning, og blev derefter dommerpåsætter.

Hans frivillige virke i Skanderborg har ført ham forbi alle dele i klubben. Aage Armann var den første pressechef for ligaherrerne, og hans kampreferater gjorde at klubbens hjemmeside var én af de meste besøgte i håndbold Danmark. Det var også som pressechef, at han kunne aflevere nogle af sine meninger, som han ikke var bange for at stå på mål for.

Som formand har jeg haft mange snakke om mangt og meget, for netop med hans store interesse for hele klubben, var det vægtige ord der kom fra Aage Armann. Udover hans arbejde ved Jysk Telefon, har han i næsten en menneskealder været tilknyttet Århus Stiftstidende som en skattet sportsreferent, som også har ført til, at hans kendskab til sportsverdenen i hele Danmark, var meget stor. efter at han sluttede som pressechef, da han blev 75 år, har Aage fortsat været på sidelinjen i forhold til herremandskabet, men også damernes kampe har han fulgt, ligesom når svigersønnen og børnebørn var på banen, var han der også på tilskuerrækkerne, ligesom han i en periode var holdleder for Jyllandsserie herrer.

De senere år har Armann også været Præsident for Club 100 og dermed den som præsenterede det sidst nye medlem af Club100 – sørgede for blomster til pågældende og afleverede den kendte jakke til Club 100 spillerne, som blev indført i forbindelse med den sidste kamp i Cigaræsken i oktober 2016. Det var således Armann der overrakte jakke og blomster til Kristian Bonefeld, som er det sidst udnævnte medlem af Club 100, som medlem nr. 32

Aage Armann bisættes fra Astrup Kirke lørdag den 18. juli kl. 11.00

Ære være hans minde, Jens Christensen, formand Skanderborg Håndbold

Website Security Test