Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Damerne på træningslejr

Webredaktør, udgivet d. 26. juli, 2020

I den netop overståede weekend 24-26/7 var Skanderborgs Dameligahold samlet på Tirstrup Idrætsefterskole på træningslejr. En weekend der på mange parametre var en stor succes.

Udover gode haltræninger alle tre dage, kom den nye trup meget tættere på hinanden. Vi afviklede bl.a. de Tirstruplympiske Lege, hvor der over flere timer lørdag eftermiddag blev dystet i beach volley, padel tennis, petanque og spike ball. Med tre hold uafgjort efter de fire sportsgrene, kunne trænerteamet meget fortjent trække sig sejrrigt ud af legene efter en intens bordtennisduel. Lørdag aften stod på forskellige sjove indslag, en teoriprøve til bil, brætspil, bål med snobrød og andre hyggelige ting. Dog er der flere, der er glade for, at teoriprøven bare var for sjov.

Holdet nåede også at kigge frem mod sæsonen, og hvor der skulle sættes lidt ekstra ind de næste uger op mod sæsonstart. Gode snakke, en analyse af holdets styrker og svagheder og et indgående kendskab til hinandens E-stimate profiler, har givet holdet et godt ryk mod at blive et bedre hold – og et ryk mod at blive helt klar til første ligakamp onsdag d. 26. august på udebane mod Aarhus United.

Første hjemmekamp er mandag d. 31. august kl. 19:00 mod København Håndbold.

Tak til Tirstrup Idrætsefterskole for lån af rigtig gode faciliteter. Vi kommer gerne igen næste år!

Website Security Test