Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse

Webredaktør, udgivet d. 18. juni, 2020

Emilie Bech vender tilbage til Skanderborg Håndbold

Efter en sæson i 1. Division vender tidligere Skanderborg-spiller Emilie Bech nu tilbage for at prøve kræfter med ligahåndbolden. Med Emilies tidligere tid i Skanderborg ved trænerteamet helt sikkert, hvad de kan forvente af den unge højre fløj, der kommer til fra Hadsten.

Vi kender Emilie fra hendes tid på SHEA, så vi ved, hvad vi får. “En spiller der altid klør på i både medgang og modgang. Det er jo i sig selv en stor kompetence, men vi får samtidigt en rigtig stærk afslutter fra højre fløj. Med et spændende håndled har hun allerede nu et stort repertoire af afslutninger, og med hendes meget unge alder er der gennem det altid koncentrerede arbejde virkelig potentiale til at lægge yderligere lag på. Hun bliver helt sikkert et ubehageligt kendskab for mange af ligaens målvogtere.”

Selv siger Emilie Bech om hendes skifte tilbage til Skanderborg Håndbold.

”Efter et rigtig godt og lærerigt år i Hadsten har jeg valgt at vende tilbage til Skanderborg. Da jeg fik tilbuddet, kunne jeg ikke sige nej, da det var en god mulighed for både at udvikle mig endnu mere, samt prøve kræfter af i ligaen. Derudover har det været vigtigt for mig at kunne se mig selv i den tiltænkte rolle på holdet og synes generelt hele setuppet virker spændende. Som ungdomsspiller var jeg enormt glad for klubben og hele træningsmiljøet, så nu glæder jeg mig bare til at komme i gang igen.”

Vi glæder os til at få Emilie Bech tilbage til klubben og starte forberedelserne til den kommende sæson!

Website Security Test