Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse

Webredaktør, udgivet d. 11. juni, 2020

Talentfuld venstre fløj til Skanderborgs Ligadamer

Fra den kommende sæson 20/21 får Skanderborg Håndbolds Ligadamer tilgang af Emilie Ytting Pedersen. Emilie Ytting kommer til fra Silkeborg-Voel, og kommer til klubben med både ligaerfaring og spændende kompetencer.

Emilie er en rigtig dygtig venstre fløj! Hun har nogle spændende afslutninger fra hjørnet med en god arm, har et godt blik for spillet defensivt, hvor hun vil kunne arbejde på nogle store områder, og så er hun selvfølgelig hurtig i kontrafasen. Med Emilies unge alder tror vi også på, at vi kan få lagt yderligere lag på hendes spil.

Emilie skal sammen med Sarah Stougaard udgøre teamet på venstre fløj, og det er vi yderst godt tilfredse med. To unge, ærgerrige spillere med et højt topniveau og samtidigt et godt supplement på kompetencer. De bliver begge meget værdifulde for holdet”

Selv siger Emilie Ytting om hendes skifte til Skanderborg Håndbold.

”Jeg har valgt at skifte til Skanderborg Håndbold, da jeg ser det som en god mulighed for at kunne få mere fast spilletid. Jeg tror på, at Skanderborg er det rette sted for mig til at fortsætte min udvikling. Jeg har siden U12 spillet i Silkeborg Voel, og jeg ser derfor frem til at prøve kræfter med nye omgivelser. Jeg synes desuden, at Skanderborg har et spændende projekt med mange unge spillere, og det glæder jeg mig til at blive en del af.”

Vi glæder os til at starte den nye sæson op med Emilie på holdkortet!

Website Security Test