Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Støttepakker….

Webredaktør, udgivet d. 12. maj, 2020

Skanderborg Håndbold skal bestå 

Hele verden står i en krisesituation, som ingen har set lignende før. Alle er vi berørte. På helbredet, følelserne, økonomien og ikke mindst vores manglende kontakt til fællesskabet med familie, venner, kollegaer, netværket og alt det andet, som vi normalt tager for givet.

Intet står højere end at få stoppet Corona virussen og sikre, at vi snarest muligt kan komme tilbage til en mere normal hverdag. En hverdag, hvor virksomhederne igen kan arbejde normalt, og vi kan gå på arbejde og børnene i skole. Men også til en hverdag, hvor vi igen må samles om idræt og andre kulturelle arrangementer, som betyder noget for os. Denne periode viser med al tydelighed, hvor meget idræt og kultur betyder for os.

Lige her og nu kan håndbold måske godt synes ganske ubetydelig. Når vi taler om liv og død og hele samfundsøkonomien, bliver en håndboldkamp, en sejr og selv et forestående Final4 pludselig lidt ligegyldigt. Og så alligevel. For når vi alle sammen skal videre på den anden side, er kærligheden til den klub, vi holder med og de oplevelser, den giver os, nemlig noget af det, der kan holde os oppe og give os nyt mod.

Skanderborg Håndbold er ramt hårdt på økonomien. De 2 ligahold fik afbrudt turneringen, og herrerne mangler indtægter fra over 30% af hjemmekampene – og vel og mærke nogle af sæsonens største kampe, som ligger i slutspillet. Final4 er udsat til september, og aflysningen af Smukfest 2020 betyder en yderligere økonomisk bet for klubben på tæt på 1 million kroner, hvoraf størstedelen kommer til at mangle i den fantastiske ungdomsafdeling/SHEA.

Vi har aldrig kastet rundt med pengene i Skanderborg Håndbold, men på trods af, at pengene altid har været små, har vi opnået mange flotte resultater på alle fronter. Men denne pludselige situation bringer klubbens eksistens i fare, og vi står lige nu i en uoverskuelig situation på det økonomiske område hen over den kommende sæson. Det gælder både på ungdoms- og senior niveau – alle afdelinger og dermed hele Skanderborg Håndbold er hårdt ramt.

Men vi har tænkt os at kæmpe. Vi vil kæmpe som aldrig før, for at redde håndbolden i Skanderborg. Vi vil kæmpe indædt for at overleve som klub og for at komme stærkt ud på den anden side, så vi igen kan grine, græde og juble sammen omkring håndboldoplevelser på Skanderborg Fælled. Så vi igen kan drømme stort.

Den kamp har vi helt ekstraordinært brug for hjælp til. Vi har brug for dig og for de hundredevis af andre tilhængere, der har det enestående grønne Skanderborg Håndbold hjerte.

Sæsonen er slut og ingen ved præcist, hvornår bolden igen bliver kastet på det orange gulv på Fælleden. Men når det sker, så vil vi holde en fest, og vi vil rigtigt gerne have dig med! Så vi sammen kan fejre håndboldens fællesskab. Derfor har vi lavet en række støttepakker, som alle indeholder en billet til vores næste hjemmekamp med tilskuere. Det er den tak vi kan give til dig, der vælger at donere et beløb som går til hele klubben.

En støtte fra dig vil blive ligeligt fordelt til alle afdelinger i klubben – altså til ungdom – dameelite og herreelite.

Vi håber derfor, at du vil være med til at gøre en kæmpe forskel; helt enkelt ved at købe en af vores særlige støttepakker.

Skanderborg Håndbold skal simpelthen bestå – Men vi kan kun lykkes hvis vi løfter i samlet flok.

Klik HER og gå til støtte siden

På forhånd tusind tak

Skanderborg Håndbold

Jens Christensen, formand

Lars Bang, Ungdomsudvalg/ SHEA

Peter Frederiksen, Dameelite

Kurt Møller, Herreelite

Website Security Test