Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Monika Kongsgaard takker af

Webredaktør, udgivet d. 1. april, 2020

Pressemeddelelse 01-04-2020

Vores dygtige målvogter Monika Kongsgaard stopper i Skanderborg Håndbold efter indeværende sæson for at lægge håndboldskoene på hylden.

Trænerteamet siger om Monika:

”Monika har været yderst værdifuld for holdet og klubben i mange år. Hun har selvfølgelig først og fremmest bidraget med mange redninger og en koncentreret indsats til hver eneste træning og kamp, og dermed været medvirkende til mange flotte resultater. Men hendes betydning udover dét har været mindst lige så stor. Monika er ikke bare en team-player i den klassiske forstand, hun er også en fantastisk målvogter-makker. Seneste sæson med Anna Kristensen og indeværende sæson med Sophie Moth har vist, hvor god Monika er i et makkerpar. Vi kommer nok aldrig til at finde en målvogter og en personlighed som Monika, men vi er alligevel sikre på, at vi finder en rigtig dygtig erstatning.”

Måske har Monika spillet hendes sidste kamp i grønt grundet landets nuværende situation, og måske venter der flere kampe i den resterende del af sæsonen.

Uanset hvad takker vi uendeligt mange gange for Monikas indsats i Skanderborg Håndbold, og ønsker hende alt held og lykke fremover!

Website Security Test