Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flere har spillet deres sidste kamp i den grønne trøje

Webredaktør, udgivet d. 11. april, 2020

Pressemeddelelse 11/04/2020

Sæsonen er slut før end forventet og det betyder desværre at flere spillere har spillet deres sidste kamp i den grønne trøje i denne omgang.
Efter denne sæson siger vi farvel til Louise Sønnichsen, Mathilde Pedersen og de to tidligere Shea spillere Josefine Thorsted og Emma Thatt.

Emma og Josefine siger farvel efter en del sæsoner i den grønne trøje, og blev op denne sæson en del af ligatruppen. Josefine kom i mesterlære hos Stine Holm på højrefløj og har udviklet sig flot i denne sæson. Josefine har efter flere sæsoner i Skanderborg ønsket at prøve noget nyt og med afslutningen på gymnasiet her til sommer byder denne mulighed sig. Emma blev ligeledes op til denne sæson knyttet til ligatruppen, Emma blev fuldgyldigt medlem oven på Christina Haahrs frygtelige skade i starten af oktober, og har siden bidraget flot. Blandt andet med imponerede høje udnyttelsesprocenter på straffekast.

Louise kom til inden denne sæson fra AGF, og har udviklet sig meget og blevet en autoritet defensivt, Louise har ønsket en større rolle i den kommende sæson, og forlader derfor klubben. Det har været en fornøjelse at have Louise i truppen med hendes positive og empatiske væsen. Mathilde kom til Skanderborg lige til opstart fra Hadsten, og har sammen med Stine Kristensen i år huseret på højreback. Mathilde er kommet med stor power og gåpåmod fra første øjeblik, og blandt andet gjort sig bemærket med hendes særlige kendetegn, hendes imponerede underhåndsskud. Mathilde har udviklet sig flot, hvor hun blandt andet har lagt flere lag på hendes defensive spil.

Vi glæder os meget til at følge alle 4 piger og ønsker dem alt det bedste fremover.

Website Security Test