Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Caroline Rasmussen til Skanderborg Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 9. april, 2020

Det er med stor glæde at vi kan fortælle at højre back Caroline Rasmussen i den kommende sæson er at finde i Skanderborg Håndbold.

Caroline kommer oprindeligt fra Sjælland men har i de forgangne 3 sæsoner været en stor profil hos Sønderjyske. Caroline er nu klar til at tage steppet op og spille i ligaen.  

Cheftræner Jeppe Vestergaard fortæller:

”Vi har været inde i en god proces omkring holdsammensætning til den kommende sæson, og ville helt naturligt rigtig gerne kunne tilføje en venstrehånd til bagkæden i den kommende sæson. Vi forsøgte allerede inden sidste sæson at hente Caroline, men hun stod her overfor et genoptræningsforløb og var ikke helt klar. Caroline er kommet stærkt tilbage fra sin skade og følte sig i år klar. Vi er enormt glade for at Caroline har lyst til at være en del af vores projekt i Skanderborg, og kommer uden tvivl til at være en central brik på næste års hold. Caroline kommer med stor erfaring og vi er helt overbeviste om hun vil passe perfekt ind i det kollektiv vi har i Skanderborg.”

Caroline fortæller:
“Jeg er stolt over at få muligheden for at trække den grønne trøje over hovedet til næste sæson og blive en del af holdet, klubben som helhed og alt det der er omkring. Det bliver et step op og jeg glæder mig helt vildt til de nye udfordringer.”

Vi ser frem til at byde Caroline velkommen i Skanderborg hvor hun kommer til at spille i trøje nummer 2.  

Website Security Test