Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Anna Veng vender tilbage til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 4. april, 2020

Pressemeddelelse 4/4-2020

Vi er glade for at kunne annoncere, at målvogter Anna Veng vender tilbage til Skanderborg Håndbold fra næste sæson.

Anna Veng var sidste sæson en del af SHEA, og efter en sæson i toppen af 1. Division hos Vendsyssel Håndbold vender Anna nu tilbage til klubbens ligadamer. Trænerteamet siger om tilføjelsen af Anna:

Vi kender Anna fra hendes tid på SHEA. Herfra ved vi, at Anna er en yderst ærgerrig målvogter, og er der noget, vi værdsætter højt, så er det høj træningsmoral. Derudover er Anna særdeles dygtig på nærskud og udviser en stor ro trods hendes unge alder. Det er vigtige kompetencer, som vi glæder os til at bringe i spil på liganiveau.

Næste sæson bliver derfor også med et ungt målvogterpar, men det er vi helt sikre på vil gavne både holdet begge målvogtere. Begge knokler nemlig altid igennem til træningerne, tør sige deres meninger, og vil helt sikkert kunne hjælpe hinanden til at blive bedre. Sammen med forsvaret skal vi sørge for at give de to målvogtere bedst mulige betingelser. Det glæder vi os til at komme i gang med!”

Selv siger Anna Veng om skiftet tilbage til Skanderborg Håndbold:

”Jeg er rigtig glad for at have fået muligheden for at komme tilbage til Skanderborg Håndbold, nu som senior. Med det kendskab jeg har til klubbens værdier og miljø fra mit år som ungdomsspiller, er jeg overbevist om, at Skanderborg er et godt match for mig, og at jeg her vil kunne udvikle mig som spiller og få en masse god erfaring som en del af et ungt og ambitiøst hold. Så jeg glæder mig meget til igen at vende næsen sydpå, trække i den grønne trøje og komme i gang med en forhåbentlig fed og lærerig sæson i Skanderborg”

Selvom sæsonen måske ikke er slut endnu, ser vi alligevel frem til at indlemme Anna i truppen på den anden side af indeværende sæson.

Website Security Test