Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Anna Berger Wierzba drager sydpå

Webredaktør, udgivet d. 24. april, 2020

Skanderborg Håndbolds unge playmaker Anna Berger Wierzba er desværre ikke at finde på holdkortet næste sæson. Anna har nemlig benyttet en klausul i hendes aftale, der giver hende mulighed for at tage videre til nye eventyr i Frankrig.

Anna har spillet en rigtig flot sæson og været toneangivende på holdet. Hendes evne til at komme igennem på meget små rum samt skabe pladsen til medspillerne har hjulpet holdet meget i år og gjort ondt på modstanderne. Hun har med stor kvalitet løst mange opgaver i forskellige dele af spillet, og sådan en udvikling og præstation går selvfølgelig ikke ubemærket hen. Anna tager derfor det næste skridt til den franske liga.

Selv siger Anna Berger Wierzba om hendes skifte:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle til Frankrig næste sæson, da det er noget, jeg har drømt om længe, men det er selvfølgelig med blandede følelser, at jeg forlader Skanderborg Håndbold, som jeg har sat utrolig stor pris på. Både fordi jeg har haft nogle utrolig dygtige og skønne holdkammerater at se op til og lære af, og fordi jeg har haft to yderst kompetente trænere i Jeppe og Peter, der har vist mig masser af tillid. De har givet mig plads til at tage ansvar, samtidig med at de har guidet mig og gør, at jeg nu er klar til at prøve seniorlivet af i udlandet.

Da jeg kom til Skanderborg, var min håndboldstatus lig med ukendt seniorspiller, men nu, et år senere, tager jeg til Frankrig med mange gode kampe og minder fra Skanderborg Håndbold. Denne udvikling har kun kunne lade sig gøre, fordi klubben tilbyder et udviklingsforløb og et trænerteam, som giver unge spillere som mig muligheden for at vise, hvad de kan.”

Selvom vi er ærgerlige over at miste Anna til den kommende sæson, ønsker vi hende al held og lykke med eventyret. Vi håber selvfølgelig at se Anna tilbage i den grønne trøje en dag!

Website Security Test