Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ung fløjspiller til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 31. marts, 2020

Pressemeddelelse 31/03/2020

Det er med stor glæde at vi kan fortælle at højrefløj Melina Kristensen fra Horsens Håndbold i den kommende sæson trækker den grønne trøje over hovedet og bliver en del af Skanderborg Håndbold

Cheftræner Jeppe Vestergaard fortæller:

”I Melina får vi en yderst seriøs og ambitiøs spiller, og vi glæder os enormt meget til i fællesskab at udvikle hende kompetencer i den kommende sæson. Melina har i år primært spillet på U19 holdet i Horsens men har i flere omgange vikarieret på ligaholdet. Blandt andet med stor succes da vi selv var på besøg i Horsens i efteråret.”

Melina fortæller:

”Jeg har valgt Skanderborg, fordi der er et meget professionelt setup omkring klubben, og så er det er meget spændende projekt der er bygget op omkring holdet, som jeg godt kunne tænke mig at være en del af. Jeg tror på, at jeg kan udvikle mig rigtig meget i Skanderborg, og jeg tror det bliver en god overgang fra ungdomsspiller til seniorspiller. Jeg glæder mig rigtig meget til at starte op sammen med alle de andre piger”.

Vi ser frem til at byde Melina velkommen i Skanderborg.  

Website Security Test