Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stine Baun forbliver i grønt

Webredaktør, udgivet d. 26. marts, 2020

Vi er glade for at kunne annoncere, at Skanderborg Håndbolds venstre back Stine Baun tager endnu en sæson i klubben.

Stine har i denne sæson været på vej tilbage fra en længere skadesperiode, og har skulle kæmpe lidt med at finde timingen og farten igen. Det har hun efterhånden fundet, og var bl.a. meget afgørende for vores point i Nykøbing. Her bidrog hun med meget af det, vi ellers har set til træningerne, hvor hun virkelig har været ved at genfinde formen. Vi har derfor også en stor tro på, at vi i år kun har set en lille del af Stines håndboldevner folde sig ud.

Selv siger Stine Baun om endnu en sæson i grønt:

”Jeg har valgt, at tage endnu en sæson i Skanderborg, da jeg efter en skade i opstarten endelig er kommet tilbage, og er ved at blive en integreret del af holdet. Jeg føler, at jeg har meget mere at vise og er klar til at bidrage til holdets udvikling. Samtidig er jeg glad for kombinationen af et super godt træningsmiljø, et godt set-up i Skanderborg og muligheden for at kunne bo i Randers sammen med min kæreste.”

Vi ser frem til endnu en sæson med Stine Baun, og glæder os til virkelig at bringe hendes kompetencer yderligere i spil.

Website Security Test