Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sort aften i Fredericia

Webredaktør, udgivet d. 3. marts, 2020

Fredericia HK – Skanderborg Håndbold 33-28 (17-17)

Fjerdesidste runde stod på udebane i Fredericia tirsdag aften. En af 4 kommende muligheder for at komme endnu tættere på sæsonens helt store mål slutspillet, men dagens mulighed blev desværre ikke udnyttet.

Vi måtte stille til start uden Nikolaj A. Nielsen der blev skadet under mandagens afsluttende træning og det betød at der blev stillet store krav til den eneste tilbageværende stregspiller Mads Kalstrup.

Kampen startede ganske godt for Skanderborg som efter 5 minutter var foran 2-4 og efter 10 minutter stod der 4-7 på haluret i den hæderkronede hal i Fredericia. Kristoffer Laursen fastholdt sit meget høje niveau fra sidste kamp mod TTH og var hovedårsagen til at vi var i front de første 15 minutter. Vores defensiv fungerede ikke på det vanligt højre niveau og det skulle vise sig at det billede forblev det samme i alle 60 minutter. Kristoffer Laursen var forskellen på de 2 hold men stille og roligt blev Jimmi Andersen i den modsatte ende bedre og bedre og han var den primære grund til at Fredericia kom stærk tilbage som halvlegen gik. Vi havde rigeligt med chancer for at lave en stor føring fra det 10. til det 15. minut, men både mange fejl og store redninger fra Hr. Andersen gjorde at det ikke skete.

Efter 25 minutter bragte Jonas Samuelsson os foran 14-15 men i forbindelse med scoringen stødte han sammen med Jimmi Andersen og blev liggende på banen. Han måtte udgå og kom ikke på banen mere i kampen. Jonas blev tilset af en læge i omklædningsrummet og blev kørt hjem til Skanderborg under 2. halvleg. Vi håber det bedste for Jonas Samuelsson og krydser fingre for at det ikke er en alvorlig hjernerystelse.

Uheldet satte en sort skygge over opgøret og spillerne kunne gå til pausen med en deler på 17-17.

Efter pausen fornemmede man straks hvor det bar hen. Skanderborg havde meget vanskeligt ved at komme til gode chancer og selvom vi hang på, var det tydeligt at vi virkeligt kæmpede med det stærkt kæmpende FHK-forsvar. Defensivt hang tingene stadig ikke rigtigt godt sammen og hjemmeholdet havde bare nemmere ved at komme på skudhold og Kristoffer Laursen og Salah Boutaf kunne ikke gøre nogen afgørende forskel som kampen skred frem.

Fredericia fik skabt et forspring på 3-4 mål de sidste 20 minutter og vi forsøgte alt men der var ikke rigtigt noget der ville lykkedes. 3 brændte straffekast gjorde det naturligvis ikke nemmere at komme helt tilbage og det kom vi da heller aldrig.

Det endte med et nederlag på 33-28 og set over alle 60 minutter var det et helt fair resultat, desværre.

U19 spiller Magnus Haubro fik scoret hans første ligamål på en uvant plads som stregspiller, hvor han gjorde en god figur på trods af den uvante plads.

Det var en gylden mulighed for at bringe os næsten i mål i slutspilskampen, men vi må pænt vente til på mandag på hjemmebane mod Mors-Thy for endnu en chance. Mandagens gæster vandt en overbevisende kæmpesejr på 38-26 over Århus Håndbold på hjemmebane i aftenens andet opgør i Primo Tours Ligaen, og dermed kom Bette Balkan tættere på både Skanderborg og slutspillet.

Drengene blev bakket godt op af små 100 tilrejsende grønne tilskuere, som gjorde deres til at vi skulle få vendt skuden. Fra holdet skal der lyde en stor tak for støtten til jer alle.

En sort aften i Fredericia som blev overskygget af det grimme uheld til Jonas Samuelsson. Vores tanker går til vores afholdte højrefløj og vi beder til at aftenens uheld ikke får langvarige konsekvenser for Jonas.     

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Lars Skaarup 5, Cornelius Kragh 4, Morten Balling 4, Mads Kalstrup 3, Mike Kaack 2, Marcus Mørk 2, Magnus Haubro 1, Morten Kirk Olesen 1, Kristian Bonefeld 1, Jonas Samuelsson 1.

Målscorer Fredericia HK:

Kristian Stoklund 7, Rune Schrøder 7, Martin Bisgaard 6, Rasmus Meyer 5, Jakob Mikkelsen 3, Nikolaj Mehl 2, Mathias Hedegaard 1, Jakob Frederiksen 1, Rune Andersen 1.

Website Security Test