Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sofie Alnor får nye udfordringer

Webredaktør, udgivet d. 28. marts, 2020

Pressemeddelelse

Vores dygtige venstrefløj Sofie Alnor som kom fra TMS Ringsted for tre sæsoner siden, får fra næste sæson, nye udfordringer. Hendes talent og præstationer har nu ledt til et spændende klubskifte, hvor hun får mulighed for at prøve sig af i en endnu større klub.

Træner Jeppe Vestergaard forklarer om skiftet:

Man er selvfølgelig altid lidt ærgerlig, når man må vinke farvel til en talentfuld spiller, som altid giver den fuld gas til træning og kamp. Sofie har gennem sin tid i Skanderborg virkelig udviklet sig meget, og derfor er det også helt naturligt at hun nu rykker videre.  Sammen med hendes kæreste Lauritz Søgaard Petersen, som i hele perioden har været træner på SHEA, kom de til Skanderborg i 2017. Sofie kom for mange, som lidt af et ubeskrevet blad til Skanderborg, men er blevet til en stor profil på holdet. Vi kommer i den grad til også at savne hendes altid gode humør og engagement.

Et kig på hendes præstationer, så har Sofie blandt andet spillet sig på “Rundens Hold” 3 gange i sidste sæson og 1 gang i denne. Vi ser frem til at følge Sofie på hendes videre færd og vi er ikke i tvivl om at hun fortsætter hendes positive udvikling.

Vi ønsker Sofie al mulig held og lykke fremover!

Website Security Test