Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Slutspillet sikret

Webredaktør, udgivet d. 9. marts, 2020

Skanderborg Håndbold – Mors-Thy Håndbold 27-19 (14-13)

Slutspil!

Det var dagens helt store facit efter en flot 2. halvleg mod rivalerne fra Mors-Thy Håndbold. Begge hold kæmpede for at sikre slutspilspladsen og det var utroligt vigtige point der var på spil i dagens opgør.

At kampen så skulle spilles uden tilskuere, betød at det var en utrolig underlig oplevelse. Et par håndfulde Mors-Thy ledere og nogle få frivillige fra Skanderborg var hvad der var på lægterne og det gav en spøgelsesagtig stemning i den orange opvisningshal. Det var synd for både det normale publikum og for spillerne at en så vigtig kamp skulle spilles i en sådan kulisse.

Mathias Smed kunne i dag fejre hans 25-års fødselsdag uden familien på sidelinjen, men han kunne glæde sig over at Jonas Samuelsson og Nikolaj A, Nielsen begge var klar igen til kamp. Førstnævnte må nærmest betegnes som et mirakel efter hans uheld i kampen i Fredericia.

Første halvleg blev en intens og utroligt lige affære hvor ingen af holdene havde tænkt sig at give noget ved dørene. Efter 7 minutter stod der 4-4 og midtvejs 6-6. Skanderborg kæmpede indædt i defensiven under 4 udvisninger i løbet af halvlegen og ingen af disse undertal gav vi noget fra os.

Efter 21 minutter måtte Morten Kirk Olesen haste i omklædningsrummet efter bilnøglerne, for der kom den ventede melding at Fru Lone skulle køres på fødegangen. Det gav dog ingen slinger i valsen for holdkammeraterne der mod slutningen virkede som om der kom en anelse momentum til vores side. Pausestillingen var dog kun en føring på et enkelt mål 14-13 og alt var helt åbent før de sidste 30 minutter.

Efter pausen blev fornemmelse fra slutningen af 1. halvleg til virkelighed. Lars Skaarup bragte Skanderborg foran 16-14 efter 34 minutter og det var startskuddet til 6 grønne mål i træk og det afgjorde reelt kampen til vores fordel. 21-14 stod der på kuben efter 45 minutter og resten af kampen var det kun et spørgsmål om hvor stor sejren skulle blive til vores drenge. Defensiven og målmandspræstationerne var rigtigt gode og når man vinder så sikkert på trods af 6-2 i udvisninger, viser også lidt om den gode fight på banen.

Der mangler stadig to spillerunder i Primo Tours ligaen, men vi er sikre på at ende i det forjættede land der hedder slutspil. Sæsonens helt store mål er nået og det giver ro til den kommende periode, hvor der skal sættes nye mål for resten af sæsonen.

Hvordan resten af sæsonen kommer til at forløbe, kan tiden kun vise, men det må ganske enkelt ikke blive for tomme tribuner.

Tillykke til alle omkring holdet med slutspillet, tillykke med de 25 år til Mathias Smed og held og lykke til familien Kirk på fødestuen.     

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Balling 4, Cornelius Kragh 4, Jonas Samuelsson 4, Mathias Bitsch 3, Marcus Mørk 3, Nikolaj A. Nielsen 3, Lars Skaarup 3, Kristian Bonefeld 1, Magnus Haubro 1, Mathias Smed 1.

Målscorer Mors-Thy Håndbold:

Jonas Gade 4, Jens Dolberg 3, Bjarke Christensen 3, Marcus Dahlin 2, Emil Bergholt 2, Jacob Hessellund 2, Lasse Pedersen 1, Frederik Tilsted 1, Allan Toft Hansen 1.

Website Security Test