Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sidste nyt om Coronavirus

Webredaktør, udgivet d. 6. marts, 2020

Der har idag været flere udmeldinger omkring kommende arrangementer, set i lyset af den nuværende coronavirus situation.

Senest har statsministeren på et pressemøde i formiddag, offentliggjort nye anvisninger omkring arrangementer med mange deltagere. Anbefalingen er nu at arrangementer med over 1.000 personer udsættes eller aflyses.

Vedr. Skanderborg Håndbolds kommende arrangementer:

Ligakampe

Herrene spiller hjemmekamp på mandag mod Mors-Thy i Fælledhallen. Vi afventer en udmelding fra divisionsforeningen senere på dagen, og bestyrelsen tager herefter en beslutning omkring mandagskampen imorgen lørdag. Vi melder ud her på hjemmesiden når der er truffet en beslutning omkring denne kamp, og eventuelt også den sidste hjemmekamp i grundspillet onsdag 25/3-2020. Damernes sidste 2 hjemmekampe i grundspillet 21/3 og 8/4 er naturligvis også uafklaret i skrivende stund.

Santander Final4

I næste weekend 14/15 marts deltager herrene i Jyske Bank Boxen i Santander Final4, med rigtigt mange tilskuere begge dage. På nuværende tidspunkt ved vi IKKE hvad beslutningen bliver omkring dette arrangement. Der er jo en potentiel risiko for både udsættelse og aflysning. Det er ikke Skanderborg Håndbold der tager beslutningen om hvad der skal ske i dette tilfælde og vi kan p.t. ikke gøre andet end at afvente nyt fra divisionsforeningen.

Så snart der er nyt i denne sag, vil vi melde ud her på hjemmesiden.

Situationen er desværre ude af vores kontrol og vi kan ikke gøre så meget andet end at afvente nyt fra vores organisationer. Vi beder alle om at have tålmodighed med alle praktiske spørgsmål, indtil vi er i stand til at melde nyt ud.

På bestyrelsens vegne

Redaktionen

Website Security Test