Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sidsel Mejlvang stopper i Skanderborg Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 23. marts, 2020

Det er med stor ærgrelse at vi kan fortælle at Sidsel Mejlvang stopper i Skanderborg Håndbold med udgangen af denne sæson. Sidsel har udviklet sig til en stor profil gennem sine år i klubben og har en kæmpe betydning for holdet både på og uden for banen.

Cheftræner Jeppe Vestergaard udtaler:
”Jeg har kun haft fornøjelsen af at træne Sidsel i en enkel sæson, men hendes betydning for holdet og klubben er helt enorm og hun bliver meget svær at erstatte. Hun har været en af grundpillerne på holdet i 4 sæsoner og er altid klar til at tage et stort ansvar uanset opgaven. Sidsel går altid forrest og har været en sindssygt vigtig brik i at skabe den kollektive kultur der i dag kendetegner holdet.”

Det er heldigvis ikke et farvel til håndbolden for Sidsel der har fået et tilbud hun ikke kunne sige nej til. En mulighed der i højere grad ville kunne give hendes hverdag sammenhæng hvor hun de seneste sæsoner har arbejdet mange timer ved siden af håndbolden på en skole i Aarhus. Det gør altid ondt at miste dygtige spillere, men samtidig er vi i Skanderborg Håndbold stolte over at sende spillere videre til klubber højere i tabellen. Vi takker Sidsel mange gange for hendes enorme indsats og ønsker hende held og lykke fremover.   

Website Security Test