Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Rutineret bagspiller vender tilbage

Webredaktør, udgivet d. 6. marts, 2020

Efter en enkelt sæson i Randers HK, vender den dygtige og rutinerede bagspiller Katrine Larson tilbage til Skanderborg Håndbold fra sommeren 2020 – foreløbigt på en 1-årig kontrakt.
  
”Jeg er rigtig glad for, at vi kan tiltrække en så dygtig bagspiller som Katrine Larson”, siger cheftræner Jeppe Vestergaard.

– ”Hun er en spiller, der besidder store angrebsmæssige kvaliteter, og som kan bruges på flere positioner i bagkæden og tilføre vores spil både fart og omtanke. Katrine har efterhånden også masse erfaring fra ligaen, som hun kan være med til at videregive til vores yngre spillere”, slutter Jeppe Vestergaard.
 
22-årige Katrine Larson tørnede sidst ud for Skanderborg fra 2017-2019, inden hun sidste år valgte at søge nye udfordringer i Randers.
 

– ”Jeg har haft et spændende år i Randers, men glæder mig til at skulle tilbage til Skanderborg Håndbold. I mine tre tidligere sæsoner i klubben har de gode håndboldfaglige værdier og klubfællesskabet betydet meget for mig”, siger Katrine Larson, og fortsætter:

– ”Spilkonceptet i Skanderborg Håndbold har altid tiltalt mig, og jeg ser rigtig meget frem til at indtræde i den rolle og med det ansvar, der er lagt op til fra klubbens og trænerteamets side. Jeg er helt klar til igen at skulle bidrage både på og udenfor banen sammen med den spændende spillertrup i Skanderborg Håndbold i næste sæson.”

Website Security Test