Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nick forlænger til 2022

Webredaktør, udgivet d. 26. marts, 2020

Nick Rasmussen har de seneste 3 sæsoner stået i spidsen for Skanderborg Håndbolds liga herrer og havde oprindeligt også kontrakt for den kommende sæson 2020-2021. Den aftale blev forlænget med yderligere en sæson i forbindelse med evalueringen i januar pausen, så aftalen nu gælder for de kommende 2 sæsoner og først udløber i sommeren 2022.

Dermed vil Nick Rasmussen have været cheftræner i 5 sæsoner i Skanderborg Håndbold.

Sportschef Torben Væver er glad for at træner situationen er på plads for den kommende periode.

Vi har været rigtigt glade for det arbejde som Nick har udført sammen med Kenneth Jørgensen og Aksel Nørgaard. Det faktum at Nick er lykkedes med at bringe os i slutspillet de seneste 2 sæsoner er jo i sig selv en blåstempling af hans store og flotte arbejde men der er også mange andre faktorer der har spillet ind.

Nick er en meget passioneret klubmand og ligger mange timer i klubben ud over arbejdet med selve ligaholdet. Han følger med i klubbens arbejde på alle fronter og har fået skabt et rigtigt godt samarbejde med vores fødekæde på SHEA akademiet. Det fantastiske arbejde der bliver udført i ungdomsafdelingen og på SHEA bliver meget tydeligt på ligaholdet de kommende år, og det arbejde ligger Nick utroligt meget på sinde. Han er velorienteret om hvad der foregår på talentsiden overalt og den viden nyder vi alle godt af i klubben også.

Beslutningen om at forlænge kontrakten med yderligere et år var faktisk ganske enkel da begge parter var indstillet på at fortsætte arbejdet, så det var en af de nemmere opgaver.

Også Kenneth Jørgensen og Aksel Nørgaard er begge at finde på Skanderborg bænken i den kommende sæson.

Website Security Test