Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag i lokalopgør

Webredaktør, udgivet d. 5. marts, 2020

HTH Ligaen, 23. runde, referat Aarhus United – Skanderborg Håndbold 22-17 (10-9)

Onsdag aften måtte Skanderborgs Ligadamer se sig slået i Aarhus Stadionhal af lokalrivalerne fra Aarhus United. Skanderborg fik ellers en fin start på kampen, med bl.a. en føring på 6-8, 24 minutter inde i første halvleg. En acceptabel pausestilling på 10-9 til hjemmeholdet gav fortsat tro på tingene, men ved stillingen 13-13 i 2. halvleg kom desværre en periode på 13 minutter, hvor vi kun scorede én gang, og samlet set 18 minutter i træk med kun to scoringer.

Vi skal hjem og have kigget på vores angrebsspil. Det siger sig selv, at med en periode med 2 mål på 18 minutter, og kun 17 scoringer set over hele kampen, skal vi selvfølgelig have arbejdet på angrebet. Det handler om at genfinde en tryghed i det, vi er gode til, og så yderligere omsætte vores chancer med en større kølighed og omtanke. Vi tager dog en god defensiv præstation med os videre, hvor folk i næsten alle 60 minutter overholdt aftalerne, og så ikke mindst hjulpet godt på vej af rigtig flotte 49% af Monika Kongsgaard i målet.

Nu venter en periode med lidt fysisk træning, men derudover selvfølgelig en periode, hvor vi skal have løftet vores spil yderligere. Nu skal vi få ladet batterierne op med nogle gode fysiske pas, og så er vi også klar til at lægge håndboldkompetencer på vores spil, både individuelt og kollektivt.

Næste hjemmekamp er der et stykke tid til – til gengæld er der meget at se frem til! EH Aalborg gæster gode gamle Morten Børup Hallen lørdag d. 21. marts kl. 15:00. Her er der virkelig vigtige point på spil i bunden af Ligaen, og Skanderborgs Damer har brug for god opbakning og en fyldt hal denne lørdag. Så selvom der er længe til, så kryds allerede nu denne lørdag eftermiddag af i kalenderen!

Skanderborgs målscorere: Stine Holm 4, Sofie Alnor 3, Sofia Deen 2, Sidsel Mejlvang 2, Anna Berger Wierzba 1, Mathilde Pedersen 1, Emma Thatt 1, Stine Kristensen 1, Stine Baun 1, Sarah Stougaard 1.

– Træner, Peter Jagd

Website Security Test