Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Lokalopgør mod Aarhus

Webredaktør, udgivet d. 4. marts, 2020

Optakt HTH Ligaen, Aarhus United – Skanderborg Håndbold, onsdag 4/3 kl. 19.00, i Ceres Park, hal 1

Så venter en af de kampe man virkelig ser frem til, et vaskeægte lokalopgør mod Aarhus United. Der venter uden tvivl tilskuerne en kamp fyldt med fight og en masse små kampe i kampen. Flere spillere og trænere på begge hold har tidligere har stået på den anden bane halvdel og nu er skiftet enten den ene eller anden vej.

Vi står overfor en kamp hvor vi rigtig gerne vil revanche det udtryk vi stod med sidste onsdag mod TTH, her præsterede vi kun i små 25 minutter den gejst og energi vi som hold gerne vil stå for, og det vil vi ændre på onsdag aften. Vi skal mobilisere alt den energi vi har på at levere en indsats vi bagefter kan være tilfredse med.

Onsdag aften skal vi turde og gå på mål og være aggressive, det er måske en kliche man vi vil i den grad forsøge at slippe håndbremsen og se om vi kan skabe en god kamp.

Vi glæder os til at komme i kamp igen! 

Vi ønsker dommere, Aarhus United og tilskuere en rigtig god kamp!

 v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test