Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Forlænget samarbejdet

Webredaktør, udgivet d. 3. marts, 2020

Sofia Deen og Anna Berger Wierzba forlænger med Skanderborg

Skanderborg  Håndbold har forlænget samarbejdet med de to vigtige bagspillere Sofia Deen og Anna Berger Wierzba foreløbigt 1 år frem til 2021.

Cheftræner i Skanderborg Håndbold, Jeppe Vestergaard, er glad for at kunne forlænge med de to dygtige bagspillere: ”Vi er utroligt glade for at kunne forlænge samarbejdet med Sofia og Anna, som har været to af de store profiler i denne sæson. Både individuelt og som makkerpar i bagkæden har de nogle spilmæssige kvaliteter, som er i særklasse, og som vi tror på kan løftes og videreudvikles i den kommende sæson.”

22-årige Sofia Deen har efterhånden flere sæsoner bag sig i den bedste liga, og netop den erfaring og kvalitet har Skanderborg-holdet – og især de nye unge spillere – brug for, hvis holdet skal lykkes med at løfte sit niveau og blive et etableret hold i ligaen, fortæller Jeppe Vestergaard.

Om kontraktforlængelsen fortæller Sofia Deen selv: ”Jeg er rigtig glad for at skulle fortsætte med at spille i Skanderborg Håndbold, fordi vi har et virkeligt spændende set up klar til næste sæson. I år har både trænere og mange af spillerne været nye, og det har taget tid at sammenspille og finde os selv. Men næste år kan vi bygge ovenpå et virkeligt godt fundament af både unge og rutinerede spillere, og det glæder jeg mig til at være en del af.”

Hos Skanderborg Håndbold er der også stor tilfredshed med forlængelsen af den 19-årige landsholdsspiller Anna Berger Wierzba:

– “Anna Berger Wierzba er et navn, vi kommer til at høre meget mere til i fremtiden, og som allerede har fået en vigtig rolle hos os i Skanderborg Håndbold. Derfor er det et scoop for os som klub at have hende i truppen igen i næste sæson”, siger Jeppe Vestergaard.

– “Jeg føler, at jeg har udviklet mig meget som håndboldspiller i år, og at jeg i Skanderborg kan fortsætte den positive udvikling. Jeg har fået meget spilletid og et stort ansvar på holdet i denne sæson, og jeg glæder mig til fortsat at være med til at nå vores mål om at etablere os i ligaen, fortælle Anna Berger Wierzba.

De to nytegnede bagspillere kan allerede opleves i morgen onsdag, hvor Skanderborg Håndbold på udebane i Aarhus møde Aarhus United i en vigtig kamp, som på forhånd forventes at blive både tæt og intens.

Så tag en tur til Aarhus og støt Skanderborgs ligadamer onsdag kl. 19.00 i Ceres Park, Hal 1.

Website Security Test