Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Den sydfynske sidste skanse tager endnu en sæson

Webredaktør, udgivet d. 21. marts, 2020

Sophie Amalie Moth bliver endnu en sæson i Skanderborg Håndbold.

Moth, som Sophie kaldes i daglig tale, kom til Skanderborg inden den indeværende sæson, efter hun i nogle sæsoner havde markeret sig som en af de bedste målvogtere i 1. Division.  Moth har siden hun kom virkelig gennemgået en flot udvikling, og hendes hårde arbejde kombineret med det at stå i mesterlære hos Monika Kongsgaard og målvogtertræner Kent Jæger har rykket hende meget. Dette kom blandt andet til udtryk da hun i hektisk slutfase i TV kampen mod Horsens kom ind og bidrog med mange fine redninger.

Moth begrunder selv valget for at blive endnu en sæson i Skanderborg:

”Jeg har valgt at tage en sæson mere i Skanderborg, da jeg er glad for holdet og klubben. Skanderborg har nogle super gode rammer både på- og udenfor banen. Jeg føler, at jeg har udviklet mig og håber, at det vil fortsætte sådan næste sæson. Derudover er vi et spændende hold på mange måder, hvilket jeg er glad for at være en del af og fortsat skulle være”.

Vi er utrolige glade for i Skanderborg håndbold at vi har fornøjelsen af Moth endnu en sæson og ser frem til det fortsatte samarbejde. Vi har stor tro på at Moth kan lægge flere lag på hendes spil i de kommende sæsoner.

Website Security Test