Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Videre i Santander Cup

Webredaktør, udgivet d. 7. februar, 2020

Hasle KFUM – Skanderborg Håndbold 16-28 (8-16)

Fredag aften trådte vi ind i Santander Cup 5. runde på udebane mod Hasle KFUM. Det er lidt underligt at træde ind i 20/21 udgaven en måned før vi afslutter 19/20 udgaven i Boxen i Herning, men sådan er logistikken nu engang i den danske pokalturnering.

Dagens værter optræder til dagligt i 3. division pulje 3 og holdet har i mange år været en af de klubber hvor mange lokale Århus studenter holder til.

Opgøret var ikke det store tilløbsstykke som vi ellers ofte oplever i de første runder, og stemningen i den lokale skolehal kom aldrig rigtigt op og ringe. Værterne startede ellers med brask og bram og som pokalhåndbold skal være, stod der 3-0 til værterne efter godt 3 minutter af opgøret. Herefter kom Skanderborg igang og vandt de næste 7 minutter med 7-1. Midtvejs var vi foran 11-5 og derfra løb intensiteten lidt for hurtigt ud af opgøret.

Pausestillingen var 16-8 og 2. halvleg blev afviklet uden ret meget yderligere at skrive hjem om. Der indfandt sig lidt for mange fejl til at opgøret kunne beteges som velspillet. De to U19 spillere Tobias Mygnd og Jakob Villemoes fik begge spilletid og god seniorerfaring med hjem fra Hasle.

Vi er videre til 6. runde som spilles senere på året.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Jeppe Kjærulff 6, Cornelius Kragh 5, Kristian Bonefeld 5, Tobias Mygind 3, Morten Kirk Olesen 2, Morten Balling 2 (2), Mike Haack 2, Mads Kalstrup 2, Jakob Villemoes 1.

Website Security Test