Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vi skal tilbage på sporet

Webredaktør, udgivet d. 5. februar, 2020

Torsdag aften skal Skanderborgs herre forsøge at rejse sig efter den dårlige indsats i Århus sidste uge og cheftræner Nick Rasmussen er da også ret klar i mælet før opgøret mod GOG på hjemmebane.

“Vi skal tilbage på sporet i en fart. I den vanvittigt jævnbyrdige liga er der ikke plads til mange kiksere og det var opgøret i Århus i den grad. Vi fik med den helt store hammer og det har vi naturligvis evalueret en hel del på efter i sidste torsdag. Vi har kigget hinanden dybt i øjene og taget arbejdshandskerne på.”

“Et nøgleord er tålmodighed når vi kommer bagud. Vi vil indhente det hele på 2 minutter istedet for at slå bolden i jorden og tænke os om. Vi var simpelthen ikke koldblodige nok og vi ville det hele på den halve tid, istedet for at tage det i små bidder. Vi troede vi han klare det hele i et hug, men det kunne vi slet ikke i Århus. Den læring tager vi med os videre og vi er optimistiske før GOG kommer på besøg imorgen.”

“GOG fik godt nok en rasende god start med en storsejr over REHH i lørdags, så det er selvfølgeligt et hold med masser af selvtillid vi skal op imod. GOG har fået alle mand klar igen i pausen og efter et hårdt efterår med mange kampe i champions leauge kan de nu nøjes med at koncentrere sig om primo tours ligaen, og så selvfølgeligt Final4 som de også er kvalificeret til.”

“Vi har revanche til gode overfor os selv efter i torsdags og selvfølgeligt også i forhold til vi tabte i Gudme i efteråret, så mit hold skal nok være klar i Orangeriet imorgen. Jeg håber der kommer mange fans i hallen og vil hjælpe begge hold, det har vi brug for”

Herre kampen fløjtes op kl. 20.30 af Jacob Jæger Pagh og Kalle Thygesen.

Vel mødt.

Website Security Test