Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Turen går sydpå

Webredaktør, udgivet d. 20. februar, 2020

Optakt HTH Ligaen, Nykøbing Falster –  Skanderborg Håndbold , fredag 21/2 Kl. 19.30 i Lånlet Arena

Der venter en svær opgave i fredagens kamp mod NFH, der efter jul for alvor har fået hele holdet tilbage og præsteret flotte kampe. Blandet andet ved at vinde hjemme over HIH vidste at de har et højt top niveau. Dernæst ved vi at NFH altid er garant for en af ligaens absolut bedste kontrafaser. Det bliver derfor vigtig at forsøge at være effektive i vores angrebsspil. 

Vi var langt fra tilfredse med det udtryk vi leverede hjemme i kampen mod Odense, det er derfor det vigtigste for os fredag aften at vi alle mand er klar til at kæmpe helt vildt.

Vi går en tid i møde med mange spændende kampe og derfor er det vigtigt vi finder en stabilitet og at vi altid er klar til at komme med alt det vi har. Det var vi ikke mod Odense, men det vil vi i den grad være når ”festen” starter i Nykøbing fredag aften. Det er altid sjovt at spille i Nykøbing på deres fantastiske hjemmebane. 

Vi ser frem til at komme i kamp igen. 

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test