Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tredje gang lykkens gang

Webredaktør, udgivet d. 25. februar, 2020

Optakt HTH Ligaen, Skanderborg Håndbold – TTH, onsdag d. 26/2 kl. 20:30 i Fælledhallen

Onsdag aften brager det igen løs på Fælleden hvor vi for 3. gang i denne sæson møder TTH og vi glæder os helt enormt til endnu en en dejlig aften med dobbeltstævne.

Det er altid fantastisk med mange mennesker i hallen, og aftener som denne mærker man virkelig hvordan Skanderborg Håndbold er et helt specielt sted.  

I fredags leverede vi virkelig en flot indsats hvor der var en helt enorm fight hele kampen igennem, på en sindssygt svær udebane på Falster. At tage fra Falster og være skuffet over kun at tage et point med hjem vidner om en ekstraordinær indsats.

Onsdag venter en ny kamp, men det ændrer ikke den opgave vi skal forsøge at løse. Vi skal onsdag aften uanset resultat, kunne gå fra banen og være tilfredse med det udtryk vi leverer. Det har vi arbejdet med i hele 2020. Vi ved at vi rent defensivt kan stå fint imod hvis vi yder på 100 procent alle sammen og er opmærksomme på at give hinanden en god sikkerhed. Offensivt har vi kæmpet lidt med tingene i starten af 2020 og skal fortsat være opmærksomme på hvor vi kan finde de små huller vi kan udnytte. Dog viste vi mod Nykøbing Falster at vi med stor tålmodighed og fart fik produceret en del fine chancer. Dernæst fik vi i dele af kampen præsteret at trykke kontrafasen en smule mere, hvilket også kan være et godt våben hvis forsvaret fungerer og det offensive slider en smule mere.

Det var sindssygt dejligt at få en point fredag aften, men det gør absolut ikke at vi kan slappe af, der venter stadig mange kampe og vi skal fortsætte med at udvikle spillet og tilliden til hinanden. Vi håber på en god opbakning på Fælleden igen onsdag, og ser frem til at komme i kamp.

Vi ønsker TTH, dommerne Karina Christiansen & Line Hesseldal samt publikum en rigtig god kamp.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test