Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tæt sejr i bundopgør

Webredaktør, udgivet d. 7. februar, 2020

HTH Ligaen, 19. runde, referat Skanderborg Håndbold – HH Elite 22-21 (11-8)

Torsdag aften vandt Skanderborgs Ligadamer et tæt bundopgør mod Horsens. En sejr der (i hvert fald midlertidigt) rykker damerne væk fra sidstepladsen og samtidigt genopbygger troen på egne evner.

En stor del af sejren blev grundlagt i 1. halvleg. Vi havde en klar plan for, hvordan vi ville gribe kamps første fase an, og det må man sige, vi lykkes med. En føring på 10-5 og en pausestilling på 11-8 gav virkelig troen på, at det kunne lade sig gøre. Vores indstilling og udtryk var i særklasse, og sammen med et helt hold, der overholdt aftalerne, fik vi leveret en rigtig god 1. halvleg.

2. halvleg blev noget mere tæt. Faktisk så tæt, at Horsens med 8 minutter igen udlignede til 19-19. Her kan vi nok ikke være i tvivl om, at det meste af hallen har tænkt: ”Åh nej, nu tager Horsens den til allersidst…” Men imponerende nok var der ikke meget af den slags i hovedet på spillerne. De holdt virkelig hovedet koldt, da det skulle afgøres. De turde spille modigt i de sidste minutter, og selvom Horsens jagtede et comeback i et helbanepres, blev sejren reelt afgjort med scoringen til 22-20 blot 30 sek. før tid. En stor forløsning, og en fuld fortjent sejr til pigerne efter lang tids hårdt arbejde i en svær periode.

Vi vil gerne takke de mange fremmødte tilskuere for opbakningen. Det kan sagtens have været med til at løfte holdet de sidste procenter, særligt i den afgørende fase, hvor tingene virkelig spidsede til. Det betød meget for os, og vi sætter altid stor pris på den gode opbakning!

Næste hjemmekamp er allerede på onsdag d. 12. februar kl. 19:30. Her kommer næsten halvdelen af det danske landshold og resten af Odense Håndbold på besøg til en kamp, hvor Odense må påtage sig favoritrollen. Men mon ikke vi alligevel spiller vores chance for at slå verdensstjernerne?

Skanderborgs målscorere: Anna Berger Wierzba 5, Emma Thatt 5, Sofia Deen 5, Stine Holm 3, Celine Holst 2, Sofie Alnor 2.

– Træner, Peter Jagd

Website Security Test