Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt TTH Herre

Webredaktør, udgivet d. 24. februar, 2020

Onsdag kl. 18.15 udspiller den første af onsdagens 2 kampe mellem Skanderborg Håndbold og TTH Holstebro.

De 2 eneste klubber i Danmark med hold i begge ligaer tørner sammen i Orangeriet, herrene først kl. 18.15 og damerne derefter kl. 20.30.

For herrenes vedkommende er der tale om et opgør mellem ligaens nummer 2 og 7. TTH ligger på en aktuel 2. plads og kæmper vel primært for at beholde 2. pladsen der giver 2 point med over i slutspillet, men GOG og BSH ligger lige bagved med hhv 1 og 2 point færre.

For Skanderborgs vedkommende handler det om at kvalificere sig til slutspillet og her er kampen ligeså tæt og uforudsigelig, hvor 6 hold ligger og kæmper om de sidste 4 pladser.

Kampen er samtidig en generalprøve på Samtander Final4 semifinalen som spilles i boxen lørdag den 14/3. Det første opgør i Primo Tours Ligaen i Holstebro blev en ordentlig afklapsning af vores hold, så der er i den grad oprejsning på spil. Meget vand er løbet igennem åen siden det opgør og der er ingen tvivl om at begge hold går på banen for at sikre sig det bedste udgangspunkt før både Final4 og de resterende 5 runder i ligaen.

Cheftræner Nick Rasmussen havde følgende ord at sætte på opgøret efter mandagens træning på Fælleden, hvor han indtog en plads i borgerservice.

Website Security Test