Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Onsdag aften brager det igen løs

Webredaktør, udgivet d. 11. februar, 2020

Optakt HTH Ligaen, Skanderborg Håndbold – Odense, onsdag d. 12/2 kl. 19:30 i Fælledhallen

Onsdag aften brager det igen løs på Fælleden efter vi i torsdags havde en dejlig aften med dobbeltstævne.

I torsdags leverede vi virkelig en flot indsats og en enorm fight hele kampen. Onsdag venter der en opgave af en noget anden kaliber, men det ændrer ikke ved den opgave vi skal forsøge at løse.

Vi skal onsdag aften uanset resultat, kunne gå fra banen og være tilfredse med det udtryk vi leverer. Vi ved at vi mod topholdene rent defensivt kan stå fint imod hvis vi yder på 100 procent alle sammen og er opmærksomme på at give hinanden en god sikkerhed. Offensivt har vi kæmpet lidt med tingene i starten af 2020 og skal fortsat være opmærksomme på hvor vi kan finde de små huller vi kan udnytte. Dog viste vi mod Horsens at vi med stor tålmodighed og fart fik produceret en del fine chancer. Det er derfor fokus at forsøge at fortsætte med dette rent offensivt. Dernæst fik vi i dele af kampen præsteret at trykke kontrafasen en smule mere, hvilket også kan være et godt våben hvis forsvaret fungerer og det offensive slider en smule mere.

Det var forløsende endelig at få en sejr torsdag aften, men det gør absolut ikke vi kan slappe af, der venter stadig mange kampe og vi skal fortsætte med at udvikle spillet og tilliden til hinanden. Vi håber på en god opbakning på Fælleden igen onsdag, og ser frem til at komme i kamp igen. Der er gratis entré!

Vi ønsker Odense, dommerne og publikum en rigtig god kamp

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test