Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nyt fra U17 pigerne sæson 2020/2021

Tom Kristensen, udgivet d. 10. februar, 2020

Kære 2003 og 2004 piger (og jeres forældre), 

Hermed en opfølgning på vores infobrev, som blev udsendt den 17. januar 2020. 

Det er med stor glæde, at jeg kan meddele, at Skanderborg Håndbold er lykkedes med at finde en træner  med stærke håndboldfaglige kompetencer og med et samtidigt fokus på glæden, lysten og fællesskabet. 

Skanderborg Håndbold har således indgået kontrakt med træner Frederik Friis, som skal være træner for U17 piger udenfor SHEA i sæson 2020-21. Frederik vil samtidig få en vigtig rolle i at bygge bro mellem U15  og U17 pigerne – en rolle, som vi i Skanderborg Håndbold tror, kan give rigtig gode synergier og en rolle,  Frederik har god erfaring med fra trænerroller i andre klubber.  

Skanderborg Håndbold vil sammen med Frederik indkalde til et infomøde, når vi kommer tættere på den kommende sæson og sommertræning – I får naturligvis besked, når vi kender datoen for dette infomøde. 

Til orientering kan jeg oplyse, at der arbejdes intenst på at kunne give et tilsvarende tilbud på drengesiden  – altså et U17 drenge hold udenfor SHEA, og jeg er blevet informeret om, at det er meget tæt på, at der 
også er en aftale med en træner til det hold.  

Jeg håber meget, at ovenstående lyder spændende for dig, og at du har lyst til at komme til infomødet og  nogle prøvetræninger.  Såfremt du/I har nogle spørgsmål, input eller andet til ovenstående, er du/I altid  meget velkommen til at tage direkte kontakt til mig enten via mobil eller mail.  

Med ønsket om en rigtig god dag! 

De bedste hilsner fra 

Mai-Britt Soo 

Skanderborg Håndbold 

Ungdomsudvalg 

(Repræsentant for U15 piger og U 17 piger)  Mobil: 50 83 71 34 

Mail: maibrittsoo@gmail.com 

Website Security Test