Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag mod Silkeborg

Webredaktør, udgivet d. 3. februar, 2020

HTH Ligaen, 18. runde, referat Silkeborg-Voel – Skanderborg Håndbold 22-17 (12-8)

Nederlag mod Silkeborg i målfattigt opgør

Der var ikke mange mål i Skanderborgs nederlag i Silkeborg søndag aften. Selvom Skanderborg formåede at holde Silkeborg-Voel på blot 22 scoringer, var det desværre ikke nok til at tage point med hjem.

En stor del af årsagen til den målfattige kamp skal ligge i målvogterpræstationerne. Både Monika Kongsgaard fra Skanderborg og Stine Bonde fra hjemmeholdet stod med rigtig flotte redningsprocenter. Skal vi kigge indad, må vi dog også sige, at vi i alt for mange situationer fik afsluttet ukvalificeret. Er vi ikke bedre på vores afslutninger, når vi får spillet os til gode chancer, får vi virkelig svært ved at lave mål. Det er selvfølgelig noget, vi skal hjem og træne på.

Ellers var det en spændende taktisk affære. Mange initiativer fra begge mandskaber, og mange spillere for begge hold der bød ind med egne kompetencer. Det var måske ikke en kamp, der gav publikum det kønneste håndbold, men de fik i hvert fald en rigtig spændende kamp. Selvom nederlaget blev på fem scoringer, var kampen helt tæt indtil 3-4 minutter før tid.

Desværre gik vi derfra med en følelse af, at vi kunne have løftet vores niveau betydeligt. Særligt afslutningerne var langt under standard, men vi begik også mange fejl, vi normalt ikke laver. Mængden af tekniske fejl (fra vores side) var ikke større end normalt, men forsvarsaftaler der missede eller beslutninger angrebsmæssigt vi normalt aldrig træffer, gav for mange dumme beslutninger.

Heldigvis er det til at tage og føle på. Det er ting, vi kan forbedre. Men vi må løfte opgaven i flok, og skal træne godt de næste par dage, hvis vi skal stå skarpt til næste opgave mod Horsens på hjemmebane:

Næste hjemmekamp på Fælleden er på torsdag d. 6. februar kl. 18:30. Her spiller vi første kamp mod Horsens i et dobbeltarrangement med herrerne, der senere på aftenen tager imod GOG. Begge kampe vises i TV, men vi håber på et stort fremmøde, så vi kan hente 4 grønne point den aften. Billetterne er til salg, så skynd jer ind og få de gode pladser, inden de er væk!

Skanderborgs målscorere: Sidsel Mejlvang 3, Sofie Alnor 2, Anna Berger Wierzba 2, Emma Thatt 2, Stine Kristensen 2, Sofia Deen 2, Stine Holm 2, Sarah Stougaard 1.

– Træner, Peter Jagd

Website Security Test