Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Meget vigtig sejr hjemme

Webredaktør, udgivet d. 17. februar, 2020

Skanderborg Håndbold – Sønderjyske 30-26 (13-9)

Vi er tilbage på sporet. Efter 2 hårde nederlag i de 2 første kampe efter nytår blev det i dag til en yderst velkommen sejr på hjemmebane på Skanderborg Fælled.

30-26 lød cifrene og det var efter et opgør hvor både angrebsspil og defensiven var bedre end tilfældet var de 2 seneste opgør.

Skanderborg kom fantastisk fra start og det tvang gæsterne til kampens første timeout allerede efter 8 minutter, hvor vi var i front med 4-2. Den snak hjalp ikke umiddelbart gæsterne for 5 minutter senere var de grønne foran 8-2 og stemningen i Orangeriet var ganske høj på trods af et noget skuffende tilskuertal til dagens opgør.

Sønderjyske kom efterfølgende bedre med i opgøret og fik reduceret til 10-8 efter 21 minutter, men i en utrolig rodet og hektisk afslutning fik vi reddet en 4 måls føring med i omklædningsrummet på 13-9. Morten Kirk Olesen gjorde et rigtigt fint indhop de sidste 15 minutter og fik sat rigtigt meget fart i angrebsspillet med et mere offensivt Sønderjyske forsvar, men marginalerne var ikke helt med i mange afgørende situationer i den periode.

Efter pausen var billedet meget det samme som fra kampens start. Skanderborg kom flyvende ud og efter 35 minutter var vi foran med 7 mål ved 18-11. Vi straffede kynisk alle Sønderjyskes fejl og flere gange blev der scoret i tomt mål uden Sønderjyske keeper.

Føringerne lå og svingende mellem 5 og 7 mål indtil 15 minutter tilbage af opgøret. Bagud 17-23 lavede gæsterne 4 mål i træk og med 10 minutter tilbage var vi pludseligt kun foran med 2 mål, og kampen virkede pludseligt åben igen. Sønderjyske kom heldigvis aldrig tættere på og de sidste 5 minutter kunne vi igen trække fra og til slut sikre en forholdsvis sikker sejr på 30-26.

En kamp med kæmpe betydning i forhold til at sikre en plads i slutspillet og de point kan sagtens vise sig at blive meget afgørende når boet skal gøres op om 6 runder. Ud over sejren sikrede vi os det faktum at vi er bedst indbyrdes med dagens gæster, og også det faktum kan vise sig at blive vigtigt.

Forløsningen blandt spillere og trænere var både tydelig og forståelig, efter en lidt svær periode ovenpå det vanvittige nederlag i Århus. Vi er tilbage på sporet og der agter vi at blive.   

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Balling 6, Jonas Samuelsson 5, Mathias Bitsch 5, Nikolaj A. Nielsen 4, Cornelius Kragh 3, Marcus Mørk 3, Lars Skaarup 2, Kristian Bonefeld 1, Morten Kirk Olesen 1.

Målscorer Sønderjyske:

Arnar Birkir 10, Alec Smit 5, skar Sunnefeldt 4, Aaron Mensing 3, Mikkel Møller 2, Frederik Børm 1, Frederik Ladefoged 1.

Website Security Test